Снимка: Булфото, архивНе се съобщават подробности за водените разговори.Турският президент Реджеп Тайип

...
Снимка: Булфото, архивНе се съобщават подробности за водените разговори.Турският президент Реджеп Тайип
Коментари Харесай

Ердоган е приел делегация на Движението за права и свободи

Снимка: Булфото, списък

Не се оповестяват детайлности за водените диалози.

Турският  президент  Реджеп Тайип Ердоган е приел  делегация  на Движението за права и свободи, водена от председателя  Мустафа Карадайъ , и е разговарял с членовете на  делегация та в  президент ската  резиденция  Вахдеттин кьошк в региона Ченгелкьой в  Истанбул .

За  среща та осведоми Анадолската организация.

В информацията се показва, че на  среща та, която е била закрита за публицисти са участвали турският външен министър Мевлют Чавушоглу, шефът на Дирекцията за връзки към  президент ството Фахреттин Алтун, представителят на турския  президент  Ибрахим Калън, представителят на Партията на справедливостта и развиването (ПСР) Йомер Челик и заместител ръководителят ѝ Ефкан Ала, който е някогашен вътрешен министър.

Не се оповестяват детайлности за водените диалози.

В  делегация та на Движението за права и свободи, която от няколко дни е в  Турция , с изключение на председателя  Мустафа Карадайъ , са заместител ръководителят Ахмед Ахмедов и евродепутатът Илхан Кючюк, заяви Българска телеграфна агенция.

Преди това представителите на  Движение за права и свободи  проведоха  среща  с външния министър Мевлют Чавушоглу, със заместник-председателя на ръководещата ПСР Нуман Куртулмуш, както и с ръководителя на ВНСТ Мустафа Шентоп.

Според близки до ПСР източници измежду тематиките на диалозите е била подготовката за идния в България предварителен парламентарен избор на 11 юли и упражняването на вота от страна на изселниците с българско поданство, които живеят в  Турция , в секциите, които ще бъдат разкрити в областите, плътно обитаеми с изселници от България.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР